Over ons

Een passie voor carrosserie en de autosector

Alain Vandevelde kwam op vrij jonge leeftijd terecht in de automotive sector bij Garage Jozef Maesschalk, een garage die oorspronkelijk startte in 1948. In 2008, na meer dan 25 jaar dienst, nam Alain de garage van Jozef over.

Samen met Marga bouwden ze de zaak verder uit tot een totaalpakket van garage en een carrosserie in alle merken. Met een specialisatie in Opel en met erkenning door verzekeringen groeide Garage Alain uit tot een vaste waarde in en rond Aalst. Januari 2022 werd opnieuw een mijlpaal omdat Garage Alain zich vanaf dat moment officieel aansloot bij EuroRepar.

Garage Alain staat garant voor een klantvriendelijke, eerlijke en professionele service. Tijdens het onderhoud aan je wagen ben je meer dan welkom voor een kopje koffie of kan je verder werken via ons draadloos internet.

Waar wij het verschil maken

Raadgeving

Een gepersonaliseerde raadgeving volgens het gebruik en de staat van uw wagen

Engagement

Een engagement op het respecteren van herstellingstermijnen

Milieuvriendelijk

Het strikt toepassen van de milieureglementeringen betreffende afvalbeheer.

Vertrouwen

Een duidelijk bestek en een factuur zonder verrassing. Elke factuur is gedetailleerd en wordt overlopen bij afhaling.

Prijs / kwaliteit

Wij streven naar de beste prijs / kwaliteitsverhouding. Altijd en overal.

Nabijheid

Een nationale aanwezigheid, dicht bij jou. Een mogelijkheid om een afspraak te nemen via onze website.

Veiligheid

Een systematische controle van de veiligheidselementen en de keuze om herstellingen te laten uitvoeren of uit te stellen.

Ontvangst

Een warm onthaal in een aangename en nette omgeving en de mogelijkheid om alle automerken te herstellen

Transparantie

Onze site geeft u de mogelijkheid om onze diensten te ontdekken. We luisteren ook graag naar uw feedback om onze service en werking verder te optimaliseren.

Kwaliteit

Wij bieden u de kwaliteit en betrouwbaarheid van het gamma Eurorepar wisselstukken en een garantie van 2 jaar. U kan daarbij rekenen op technisch gevormd personeel en de laatste evoluties in de automotive sector.

Wat anderen zeggen over Garage Alain

Al meer dan 40 jaar zijn wij al bij garage Alain en kunnen we op hen rekenen. Steeds vriendelijk, zeer behulpzaam, correct en in de weer om de wagen piekfijn in orde te brengen. Hier zijn we geen nummertje zoals in vele grote garages. Vandaar dat we ten volste vertrouwen hebben in hen.

Jos

Alain en Marga , doe gewoon zo verder en blijf zoals u bezig bent .U verdient alle mogelijke sterren als handelaar in auto's zoals ook herstellingen .Jullie zijn mensen met hart en nieren voor uw klanten altijd klaarstaande ook in moeilijke tijden.

Christiaan

Alain en Marga. Doe gewoon voort zoals jullie bezig zijn. Wij zijn super tevreden van jullie vriendelijkheid en service.

Jenny

We zijn iedere weekdag open van 8:00 - 12.15 uur en van 13.15 - 18.00 uur. Op vrijdag sluiten we om 17u00. Je kan bij ons terecht voor een onderhoud aan je wagen of een advies op maat bij de aankoop van een nieuw of een tweedehands voertuig.

Garage Alain

Volg ons